maanantai 20. toukokuuta 2013

tunnustukseni

Joosua: 1:8
Älköön tämä lain kirja sinun suustasi poistuko, vaan tutkiskele sitä päivät ja yöt, että tarkoin noudattaisit kaikkea, mitä siihen on kirjoitettu, sillä silloin sinä onnistut teilläsi ja silloin sinä menestyt.
  Tunnustus: Jumalan Sana ei poistu suustani. Tutkistelen sitä päivät ja yöt. Sen tähden onnistun teilläni ja menestyn elämässäni.

Psalmit:
1:2 vaan rakastaa Herran lakia ja tutkistelee hänen lakiansa päivät ja yöt!
1:3 Hän on niinkuin istutettu puu vesiojain tykönä, joka antaa hedelmänsä ajallaan ja jonka lehti ei lakastu; ja kaikki, mitä hän tekee, menesty
y.

  Tunnustus: Käytän aikaa joka päivä Jumalan Sanan tutkisteluun.

 Psalmit: 119:97 Kuinka sinun lakisi onkaan minulle rakas! Kaiken päivää minä sitä tutkistelen.
  Tunnustus: Tutkistelen Jumalan Sanaa. Otan huomioon, mitä Hänen Sanansa opettaa. Tällä tavalla onnistun teilläni ja menestyn elämässäni. Opin toimimaan viisaasti kaikilla elämänalueilla, sillä Sana sanoo näin. 

  Jaakobin kirje:
1:22 Mutta olkaa sanan tekijöitä, eikä vain sen kuulijoita, pettäen itsenne.

   Tunnustus: Olen Sanan tekijä enkä vain sen lukija. 


Filippiläiskirje: 4:6 Älkää mistään murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi,
  Tunnustus: En murehdi enkä ole levoton minkään asian vuoksi.

Fil 4:6 Amplified-käännöksen mukaan
Älkää kiusaantuko tai olko levottomia minkään asian vuoksi, vaan kaikissa olosuhteissa ja kaikessa tuokaa rukouksenne ja anomisenne (tarkoin määritetyt pyynnöt) jatkuvasti kiitoksen kautta Jumalalle tiettäväksi".
   Tunnustus: Sinun Sanansi on totta ja uskon sen. Kieltäydyn murehtimasta tai olemasta levoton minkään asian vuoksi tai kiusaantumasta minkään asian tai olosuhteen vuoksi. Tuon pyyntöni ja kiitän vastauksista.


 Filippiläiskirje:
4:7 ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.
4:8 Ja vielä, veljet, kaikki, mikä on totta, mikä kunnioitettavaa, mikä oikeaa, mikä puhdasta, mikä rakastettavaa, mikä hyvältä kuuluvaa, jos on jokin avu ja jos on jotakin kiitettävää, sitä ajatelkaa;

    Tunnustus: En murehdi enkä ole mistään levoton. Sen vuoksi Jumalan rauha varjelee sydämeni ja   ajatukseni Jeesuksessa Kristuksessa. Ajattelen sellaisia asioita, mitkä ovat totta, kunnioitetttavia, oikeita, puhtaita, rakastettavi ja hyvältä kuulostavia. 
Positiivisia asioita. Positiivisesta näkökulmasta. Myönteisellä luovuudella.

 Psalmit:
119:24 Sinun todistuksesi ovat minun iloni, ne ovat minun neuvonantajani.

     Tunnustus: Sinun todistuksesi ovat minun neuvonantajani. Panen ne ensimmäiselle sijalle. Panen Jumalan Sanan ensimmäiselle sijalle elämässäni. Toimin Sanan mukaisesti. 

 2.Timoteuksen kirje:
3:16 Jokainen kirjoitus, joka on syntynyt Jumalan Hengen vaikutuksesta, on myös hyödyllinen opetukseksi, nuhteeksi, ojennukseksi, kasvatukseksi vanhurskaudessa,

3:17 että Jumalan ihminen olisi täydellinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmistunut. 
   Tunnustus: Jumalan Sana on hyvä. Tutkistelen Hänen Sanaansa. Noudatan Sanan antamia opetuksia. Onnistun teilläni ja menestyn elämässä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti