keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

hengellinen ylistyksemme

Room 12: Uusi elämä Kristuksessa
1. Jumalan armahtavan laupeuden
kautta kehotan siis teitä, veljet: Antakaa
ruumiinne eläväksi, pyhäksi, Jumalalle
mieluisaksi uhriksi. Tämä on
teidän järjellinen jumalanpalveluksenne.
Room. 6:13; 1. Kor. 6:13,20

Room 12:Uusi elämä
1 Jumalan armahtavaan laupeuteen vedoten kehotan teitä, veljet: Antakaa koko elämänne pyhäksi ja eläväksi, Jumalalle mieluisaksi uhriksi. Näin te palvelette Jumalaa järjellisellä tavalla.
Room 12:1  I appeal to you therefore, brethren, and beg of you in view of [all] the mercies of God, to make a decisive dedication of your bodies [presenting all your members and faculties] as a living sacrifice, holy (devoted, consecrated) and well pleasing to God, which is your reasonable (rational, intelligent) service and spiritual worship.
Jumala haluaa, on tarkoittanut, että me ylistämme ja palvomme ja jumaloimme Häntä (kiitämme, iloitsemme, ihailemme, arvostamme, osoitamme rakkautta ja ylistystä ihastusta ja ihmetystä) tällä olemuksemme ”ruttuisella pölyhiukkasella”, koska hän on rakastanut ja rakastaa meitä niin paljon, että on pelastanut meidät ikuiseen elämään, jonka me hukkasimme tyhmyyttämme. Jumala ei näe meidän olemustamme tällaisina ”pilaantuneina” kuten me itse näemme, vaan Hän näkee meidät sellaisina kuin Hän tarkoitti luodessaan meidät; ihanana, rakastettavana, suloisina, mahtavina.  Jeesus on ristinkuolemallaan ja veren uhrillaan tehnyt sen mahdolliseksi.
Saamme palvoa Jumalaa ja iloita, muuta meidän tarvitse tehdä tänä aamuna. Jumala ja Pyhä Henki tekee, on jo tehnyt ja tekee kaiken muun. Tässä on elämämme kalliopohja ja tarkoitus tälle päivälle ja jokaiselle päivälle ja hetkelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti