tiistai 22. tammikuuta 2019

22.01.2019 Ps 77.1-4


”Musiikinjohtajalle. Jedutunin tapaan. Aasafin psalmi. Minä korotan ääneni Jumalan puoleen ja huudan. Minä korotan ääneni Jumalan puoleen, ja hän kuuntelee minua. Ahdistukseni aikana minä etsin Herraa. Käteni ojentuu yöllä Herran puoleen eikä väsy. Minun sieluni ei lohdutuksesta huoli. Minä mietiskelen Jumalaa ja huokaan. Minä mietiskelen ja henkeni nääntyy. Sela.

Sinä olet Jumala, joka teet ihmeitä. Sinä olet tehnyt voimasi tunnetuksi kansojen keskuudessa.”

Psalmit 77:1-4, 15 FINRK

”Minä korotan ääneni Jumalan puoleen ja huudan. Minä korotan ääneni Jumalan puoleen, ja hän kuuntelee minua. Ahdistukseni aikana minä etsin Herraa. Käteni ojentuu yöllä Herran puoleen eikä väsy. Minun sieluni ei lohdutuksesta huoli.

Minä mietiskelen kaikkia sinun töitäsi ja ajattelen sinun tekojasi. Jumala, sinun tiesi on pyhä. Kuka on jumala, suuri niin kuin sinä, Jumala? Sinä olet Jumala, joka teet ihmeitä. Sinä olet tehnyt voimasi tunnetuksi kansojen keskuudessa.”

Psalmit 77:2-3, 13-15 FINRK

In the day of my trouble I seek (inquire of and desperately require) the Lord; in the night my hand is stretched out [in prayer] without slacking up; I refuse to be comforted.

Psalm 77:2 AMPC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti