sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

runsaan lohdutuksen


Snl 25: 28 Kuin muurinsa menettänyt kaupunki on mies, joka ei hillitse itseään.



Snl. 17:22 Iloinen sydän pitää ihmisen terveenä, synkkä mieli kuihduttaa ruumiin.



Opittava pitämään huolta sielustani, rohkaisemaan itseäni ja henkeäni Jumalan Sanalla!

 Ja tuoreet rohkaisun siemenet voivat nousta lannistavasta ilmapiiristä!

 Jumalalla on rohkaisua varattuna!



 Gal 6: 9 Meidän ei pidä väsyä tekemään hyvää, sillä jos emme hellitä, saamme aikanaan korjata sadon. 10 Kun meillä vielä on aikaa, meidän on siis tehtävä hyvää kaikille, mutta varsinkin niille, joita usko yhdistää meihin.



 
2 Kor 7: 1 Rakkaat ystävät! Kun kerran olemme saaneet tällaiset lupaukset, meidän tulee puhdistautua kaikesta ruumiin ja hengen saastaisuudesta ja Jumalaa peläten pyhittää elämämme kokonaan hänelle. Korinttilaisten mielenmuutos
3 ..Sanoinhan jo, että teillä on sija meidän sydämessämme, niin että haluamme teidän kanssanne elää ja teidän kanssanne kuolla. 4 Teille voin puhua aivan suoraan, ja minulla on paljon aihetta olla teistä ylpeä. Olen saanut yllin kyllin lohdutusta, kaiken ahdinkomme keskelläkin tunnen ylenpalttista iloa.
6 Mutta Jumala, joka rohkaisee masentuneita, lohdutti meitäkin antamalla Tituksen tulla luoksemme. 7 Hänen tulonsa lisäksi meitä lohdutti myös se rohkaisu, jota hän oli saanut teidän luonanne. 9 olen nyt iloinen -- en siksi, että te tulitte surullisiksi, vaan koska murheenne sai teidät muuttamaan mielenne. Murheenne oli Jumalan mielen mukaista, ja niinpä emme aiheuttaneet teille mitään vahinkoa. 10 Jumalan mielen mukainen murhe saa aikaan parannuksen, jota ei tarvitse katua, sillä se johtaa pelastukseen. Maallinen murhe sen sijaan tuottaa kuoleman. 11 Näettehän, millaista intoa tuo Jumalan mielen mukainen murhe on luonut teihin
13
Tämä on meitä rohkaissut….. Mutta vielä tätä rohkaisuakin enemmän meitä on ilahduttanut Tituksen ilo…... 15 Hänen sydämensä lämpenee, kun hän muistaa, miten kuuliaisia te kaikki olitte ja miten arasti ja kunnioittavasti te otitte hänet vastaan. 16 Olen iloinen siitä, että voin joka suhteessa luottaa teihin.


Snl : 27 Älä kiellä apuasi, jos toinen on avun tarpeessa
ja sinä pystyt tekemään hänelle hyvää.


1 Kor 1: Jumala antaa lohdutuksen 3 Ylistetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, armahtava Isä ja runsaan lohdutuksen Jumala! 4 Hän rohkaisee meitä kaikissa ahdingoissamme, niin että me häneltä saamamme lohdutuksen voimalla jaksamme lohduttaa muita ahdingossa olevia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti