lauantai 13. maaliskuuta 2021

13.03.2021 Jes 9:5-6

Jesaja 9:5-6 FB925 Sillä lapsi on syntynyt meille, poika on annettu meille. Hän kantaa valtaa harteillaan, hänen nimensä on Ihmeellinen Neuvontuoja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen Isä, Rauhan Ruhtinas.6 Suuri on hänen valtansa, ja rauha on loputon Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnassaan. Oikeus ja vanhurskaus on sen perustus ja tuki nyt ja aina. Tämän saa aikaan Herran Sebaotin pyhä kiivaus.

Jesajan 9:5-6 Raamattu 1933/385 Sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu, jonka hartioilla on herraus, ja hänen nimensä on: Ihmeellinen neuvonantaja, Väkevä Jumala, Iankaikkinen isä, Rauhanruhtinas.6 Herraus on oleva suuri ja rauha loppumaton Daavidin valtaistuimella ja hänen valtakunnallansa; se perustetaan ja vahvistetaan tuomiolla ja vanhurskaudella nyt ja iankaikkisesti. Herran Sebaotin kiivaus on sen tekevä.

Isaiah 9:5-6 Amplified Bible 5 For every boot of the marching warrior in the battle tumult,And [every soldier’s] garment rolled in blood, will be used for burning, fuel for the fire.6 For to us a Child shall be born, to us a Son shall be given;And the government shall be upon His shoulder,And His name shall be called Wonderful Counselor, Mighty God,Everlasting Father, Prince of Peace

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti