torstai 31. lokakuuta 2013

31.10.

Jes 52:! 6 Siksi kansani saa nähdä minun nimeni voiman. Sinä päivänä minä sanon heille: Tässä minä olen." Ilosanoma saapuu vuorten yli
7 Kuinka ihanat ovat vuorilla ilosanoman tuojan askelet! Hän ilmoittaa rauhan tulon, tuo suuren ilosanoman, hän tuo pelastuksen sanoman ja sanoo Siionille: -- Sinun Jumalasi on nyt kuningas!

9 Puhjetkaa riemuun, te Jerusalemin rauniot,
kaikki yhdessä iloitkaa!
Herra on
antanut kansalleen lohdutuksen,hän on lunastanut vapaaksi Jerusalemin!
10 Herra on osoittanut pyhän käsivartensa voiman kaikkien kansojen silmien edessä, niin että maan kaikki ääret näkevät pelastuksen, jonka meidän Jumalamme on tuonut.


Ps 55: Rukous ystävän pettäessä 
2 Kuuntele rukoustani, Jumala,
älä kätkeydy, kun pyydän apua.
3 Kuuntele minua ja vastaa minulle,
ahdistus painaa mieltäni.
Olen suunniltani pelosta,
4 kun vihollinen huutaa uhkauksia,
kun jumalattomat ahdistavat minua.
He kaatavat päälleni onnettomuutta,
syyttävät minua vihassaan.
5 Sydän hakkaa rinnassani,
kuoleman kauhut hyökkäävät kimppuuni.
6 Pelko vavisuttaa sisintäni, kauhu saartaa minut.

7 Jos saisin kyyhkysen siivet,
lähtisin lentoon,
etsisin lepopaikan.
8 Pakenisin kauas,
majailisin autiomaassa. (sela)
9 Kiiruhtaisin turvapaikkaan, suojaan myrskytuulelta.
23 Jätä taakkasi Herran käteen,
hän pitää sinusta huolen.
Hän ei ikinä salli
hurskaan sortua.

Matt 7:
7 "Pyytäkää, niin teille annetaan. Etsikää, niin te löydätte. Kolkuttakaa, niin teille avataan. 8 Sillä jokainen pyytävä saa ja jokainen etsijä löytää, ja jokaiselle, joka kolkuttaa, avataan. 9 Ei kai kukaan teistä anna pojalleen kiveä, kun hän pyytää leipää? 10 Tai käärmettä, kun hän pyytää kalaa? 11 Jos kerran te pahat ihmiset osaatte antaa lapsillenne kaikenlaista hyvää, niin paljon ennemmin teidän taivaallinen Isänne antaa hyvää niille, jotka sitä häneltä pyytävät. 12 "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille. Tässä on laki ja profeetat.


Hebr. 12:Kehotus kestävyyteen 1 Kun siis ympärillämme on todistajia kokonainen pilvi, pankaamme pois kaikki mikä painaa ja synti, joka niin helposti kietoutuu meihin. Juoskaamme sinnikkäästi loppuun se kilpailu, joka on edessämme,
 2 katse suunnattuna Jeesukseen, uskomme perustajaan ja täydelliseksi tekijään. Edessään olleen ilon tähden hän häpeästä välittämättä kesti ristillä kärsimykset, ja nyt hän istuu Jumalan valtaistuimen oikealla puolella.
3 Ajatelkaa häntä, joka kesti syntisten ankaran vastustuksen, jotta ette menettäisi rohkeuttanne ja antaisi periksi.
4 Vielä te ette ole joutuneet vuodattamaan vertanne taistelussa syntiä vastaan.  5 Te olette unohtaneet tämän sanan, joka rohkaisee teitä kuin isä poikiaan:
-- Älä väheksy, poikani, Herran kuritusta,
älä masennu, kun hän ojentaa sinua --
6 jota Herra rakastaa, sitä hän kurittaa, hän lyö jokaista, jonka pojakseen ottaa.
7 Teidän kärsimyksenne on kasvatusta: Jumala kohtelee teitä omina poikinaan. Onko sellaista poikaa, jota isä ei kurittaisi?
8 Jos te siis olette jääneet vaille kuritusta, josta kaikki muut ovat osansa saaneet, te olette äpäriä, ette laillisia lapsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti