perjantai 2. marraskuuta 2018

04.11.2018 Ps 46:2


”Jumala on turvamme ja linnamme, auttajamme hädän hetkellä.”

Psalmit 46:2 FB92

”Jumala on meidän turvamme ja väkevyytemme, varma apumme hädän hetkellä.

Psalmit 46:2 FINRK

Sen tähden emme pelkää, vaikka maa järkkyisi ja vuoret sortuisivat merten syvyyksiin, vaikka merten aallot pauhaisivat ja kuohuisivat ja vuoret vapisisivat niiden mahtavuudesta. Sela. Virta haaroineen ilahduttaa Jumalan kaupunkia, Korkeimman asuntojen pyhää paikkaa. Jumala on sen keskellä, se ei horju. Jumala auttaa sitä aamun koitteessa. Kansat metelöivät, valtakunnat horjuvat, hänen äänensä kuuluu, ja maa järkkyy. Herra Sebaot on meidän kanssamme, Jaakobin Jumala on meidän linnamme. Sela. Tulkaa ja katsokaa Herran töitä, hänen, joka tekee hämmästyttäviä tekoja maan päällä. Hän lopettaa sodat maan ääriä myöten. Hän särkee jousen, taittaa keihään ja polttaa sotavaunut tulessa. ”Laskekaa aseenne ja tietäkää, että minä olen Jumala, minä olen korkea kansojen keskellä, korkea maan päällä.” Herra Sebaot on meidän kanssamme, Jaakobin Jumala on meidän linnamme. Sela.”

Psalmit 46:2-12 FINRK

”GOD IS our Refuge and Strength [mighty and impenetrable to temptation], a very present and well-proved help in trouble.”

Psalm 46:1 AMPC

”GOD IS our Refuge and Strength [mighty and impenetrable to temptation], a very present and well-proved help in trouble.”

Psalm 46:1 AMPC

”God is our refuge and strength, always ready to help in times of trouble.”
Psalms 46:1 NLT

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti