sunnuntai 7. helmikuuta 2021

07.02.2021 Jes 55:6-7

 Jesaja 55:6-7 FINRK”Etsikää Herraa silloin, kun hänet voidaan löytää, huutakaa häntä avuksi, kun hän on lähellä. Jumalaton hylätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran luo, niin hän armahtaa, ja meidän Jumalamme luo, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.”

Jesajan 55:6-7 Raamattu 1933/386 Etsikää Herraa silloin, kun hänet löytää voidaan; huutakaa häntä avuksi, kun hän läsnä on.7 Jumalaton hyljätköön tiensä ja väärintekijä ajatuksensa ja palatkoon Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänellä on paljon anteeksiantamusta.

Jesaja 55:6-7 B17766 Etsikäät Herraa, kuin hän löytää taitaan: rukoilkaat häntä, koska hän läsnä on.7 Jumalatoin hyljätköön tiensä, ja pahointekiä ajatuksensa, ja palatkaan Herran tykö, niin hän armahtaa häntä, ja meidän Jumalamme tykö, sillä hänen tykönänsä on paljon anteeksiantamusta.

Isaiah 55:6-7 Amplified Bible6 Seek the Lord while He may be found;Call on Him [for salvation] while He is near.7 Let the wicked leave (behind) his way. And the unrighteous man his thoughts;And let him return to the Lord,And He will have compassion (mercy) on him,And to our God,For He will abundantly pardon.

Isaiah 55:7 NLT”Let the wicked change their ways and banish the very thought of doing wrong. Let them turn to the Lord that he may have mercy on them. Yes, turn to our God, for he will forgive generously.”


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti